General.BrowserWarning

Tuotekategoriat

Suurimmasta pienimpään

NDI:llä on kymmeniä tuhansia renkaita Suomen varastossa ja tarjoamme kaikkea autonrenkaista suuriin maatalousrenkaisiin. Siksi tuemme asiakkaitamme laajasti ja pyrimme aina tekemään asiakkaallemme oikean rengas-, vanne- ja pakettiratkaisun.

Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa pitämään kaiken tyyppiset ajoneuvot liikkeessä.

Autot ja pakettiautot

Ovatko vuosittaiset ajokilometrit suuria lukemia vai rajoittuuko ajot lyhyisiin matkoihin? Vai kuljetetaanko raskaita kuormia? Täältä voit valita laajasta valikoimasta renkaita ja vanteita useissa hinta- ja laatuluokissa, useimpiin tarkoituksiin ja kaikkina vuodenaikoina.

Sekä renkaan kuvio, kumiseos että rakenne on optimoitu vuodenaikaan ja ajotyyliin nähden, ja laaja valikoima sekä teräs- että kevytmetallivanteita auttaa antamaan ajoneuvolle persoonallista tyyliä.

Katso lisää täältä

Kuorma-autot ja linja-autot

Avain oikean renkaan löytämiseen on tietää kuorma-auton tai linja-auton käyttötarkoitus ja ajo-olosuhteet. Renkaan rakenne ja kumiseos on niiden mukaan optimoitu.

Oikean renkaan valinta ei vaikuta pelkästään ajotaloudellisuuteen, vaan myös tärkeisiin tekijöihin, kuten ohjauksen vakauteen, turvallisuuteen, tiepitoon ja renkaiden käyttöikään. Vannetyypin valinta on tärkeä kantokyvyn ja ajoneuvon hyötykuorman optimoinnin kannalta.

Katso lisää täältä

Maatalous

Maataloudessa kehitetään jatkuvasti tehokkuutta ja tuottavuutta optimoidaan. Tämä tarkoittaa suurempia ja raskaampia koneita pelloilla. Asian varjopuolena on, että raskaammat koneet lisäävät peltopainetta ja vähentävät sadon kasvupotentiaalia.

Siksi rengasratkaisuille asetetaan korkeat vaatimukset, jotka pystyvät jakamaan koneiden aiheuttaman pintapaineen jättämättä jälkiä peltoihin.

Katso lisää täältä

Urakointi ja maansiirto

Maansiirto, rakennus- ja urakointikoneet kattavat laajan valikoiman konetyyppejä sekä erilaisia ajotarkoituksia ja -pintoja. On tärkeää olla tietoinen näistä tekijöistä, jotta voimme tarjota oikean pyöräratkaisun käytettävyyden ja turvallisuuden maksimoimiseksi.

Katso lisää täältä

Metsät ja puistot

Kun valitset renkaita ajoon metsään, puutarhaan ja puistoihin, pinnalla on tärkeä rooli. Olipa kyseessä umpimetsä tai herkkä ruohopinta, pyöräratkaisuja valittaessa on tärkeää pitää tarkoitus mielessä, jotta tehokkuus säilyy, rengas kestää ja paras lopputulos varmistetaan.

Katso lisää täältä

Satamat ja teollisuus

Tuhannet liikkeet kovalla pinnalla ja koneiden intensiivinen käyttö yhdistettynä laitteille asetettuihin korkeisiin turvallisuusvaatimuksiin vaativat rengastoimittajan, joka tietää mitä asiakas tarvitsee.

Katso lisää täältä
NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP