General.BrowserWarning

Landbrug

Maatalous

Maataloudessa kehitetään jatkuvasti tehokkuutta ja tuottavuutta optimoidaan. Tämä tarkoittaa suurempia ja raskaampia koneita pelloilla. Asian varjopuolena on, että raskaammat koneet lisäävät peltopainetta ja vähentävät sadon kasvupotentiaalia.
Siksi rengasratkaisuille asetetaan korkeat vaatimukset, jotka pystyvät jakamaan koneiden aiheuttaman pintapaineen jättämättä jälkiä peltoihin.
Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa löytämään oikean pyöräratkaisun ja pitämään maatalouskoneet liikkeessä.

Katso koko valikoimamme

Maatalouden renkaat

Maatalousrenkaiden tarve voi vaihdella maatalouden ja koneiden mukaan. Toisille riittää tavallinen ristikudosrengas, joillakin on tarve suuriin ajonopeuksiin ja joillekin esim. IF tai VF –tyylinen rengas on ainoa oikea ratkaisu. NDI:llä on laaja ja laaja valikoima, joka kattaa melkein kaikki maatalouden tarpeet.

Riippumatta siitä, ovatko ensisijaiset kriteerit tuotteen käyttöikä, ajomukavuus tai maantiivistyksen minimoiminen, on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja.

Maatalouden vanteet

Oikea rengas- ja vanneratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien, oikeiden renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko pyöräratkaisun valinta voi olla eduksi.

Ehkä tarve on mittatilauspaketti hitsatuilla vanteilla? NDI voi valmistaa mittatilaustyönä erikoisvärjätyn kaksinkertaisen, kolminkertaisen tai säädettävän ratkaisun riviviljelyyn. Vai onko optimaalinen ratkaisu jossain välissä? Voit myös lukea lisää NDI:n Tanskan pajalla valmistettavasta vanteesta täältä.

Riviviljelyyörä

Kun on aika ruiskuttaa peltoja, sato on jo kehittymässä. Siksi on tärkeää, että pyöräratkaisu mukautuu riviin ja samalla ei aiheuta liikaa maapainetta, sillä kauden sato on jo alkanut kehittyä maanpinnan alla. Täyshitsattu vanne voi olla hyvä ratkaisu, jos raideleveys pysyy ennallaan. Jos toisaalta tarve edellyttää, voidaan valita vanteet, jotka voi säätää eri raideleveyksille.

Paripyörät

Paripyörät ovat optimaalinen ratkaisu, jos halutaan minimoida maan tiivistyminen ja urautuminen. Tällä ratkaisulla koneiden paino jakautuu suuremmalle pinta-alalle ja vähentää siten maaperän tiivistymistä, mikä tarkoittaa parantunutta maan rakennetta ja kasvupotentiaalia viljelykasveille. Paripyörät ovat saatavilla ainutlaatuisilla 3-vaiheisilla lukitusjärjestelmillä AP+ ja DuoFixx, jotka helpottavat pyörien asentamista, säätämistä ja irrottamista. Voit myös lukea lisää NDI:n omasta tanskalaisesta vanteesta täältä.

Lisätarvikkeet

Renkaat ja vanteet ovat ensisijaisia komponentteja, jotka pitävät koneita liikkeessä. Niiden asentamista ja huoltamista varten on kuitenkin tärkeää, että oikeat lisävarusteet ovat käsillä.

Asennus- ja huoltotarvikkeita ovat O-renkaat, asennusrasvat, venttiilit ja vannetarvikkeet. Kaikki sopivat monipuolisiin sääolosuhteisiin. NDI on kerännyt kaikki tarvikkeet yhteen paikkaan.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP