General.BrowserWarning

Have og Park

Metsät ja puistot

Kun valitset renkaita ajoon metsään, puutarhaan ja puistoihin, pinnalla on tärkeä rooli. Olipa kyseessä umpimetsä tai herkkä ruohopinta, pyöräratkaisuja valittaessa on tärkeää pitää tarkoitus mielessä, jotta tehokkuus säilyy, rengas kestää ja paras lopputulos varmistetaan.
Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa pitämään mättäillä ja ruohokentillä liikkuvat koneet liikkeessä.

Katso koko valikoimamme

Metsäkoneet

Metsäkoneen rengas on ankarissa olosuhteissa suomalaisissa metsissä. Siksi NDI Finland on ollut pitkään tuotekehitysyhteistyössä rengasvalmistajien kanssa. Suomessa ei käytetä kovinkaan paljon metsäkoneita ilman teloja. NDI:n valikoimasta löydät silti ensiasennuslaatua olevat metsärenkaat telattomaan käyttöön tai telojen kanssa käytettäväksi. Renkaat soveltuvat niin motoihin kuin ajokoneisiin ja niillä on hyväksynnät yleisimpien telavalmistajien kanssa.

Traktorin metsärenkaat

Asiallinen metsärengas traktorissa voi olla se oikea ratkaisu, kun pyritään eliminoimaan jatkuvasti puhkeavien renkaiden aiheuttamia työnseisauksia. Oikea metsärengas on rajulla kuvioinnilla varustettu ja siinä käytetään paljon terästä. Siksi se ei sovellu kovinkaan hyvin maantieajoon, eikä moneen muuhunkaan maatilan työhön, mutta on oikeissa metsäolosuhteissa korvaamaton

Perävaunujen metsärenkaat

Perävaunussa täytyy olla metsäolosuhteisiin toimivat renkaat. Kunnon renkaat tarjoavat kantavuutta ja pistokykyä, molemmat juuri niitä mitä metsäolosuhteet vaativat.

Puistot, puutarhat ja nurmikentät

Näissä renkaissa valintaan vaikuttaa eniten onko kyseessä pehmeä vai kiinteä maaperä. Silloin voidaan valita oikea rengas ajoon puutarhoissa, puistoissa, poluilla ja jalkakäytävällä.

Esimerkiksi golf-kentillä maanpinta on pehmeää ja siksi on tärkeää, että valittu rengas on hellävarainen ruohopeitteelle. Valintana on useimmiten leveä ja matalakuvioinen rengas, joka luo suuremman pintapaineen repimättä maanpintaa.

Kiinteillä alustoilla, esim. päällysteillä ja poluilla, ajomukavuus ja renkaiden käyttöikä ovat ratkaisevia asioita. Tuolloin päädytään usein karkeasti kuvioituihin, kapeisiin ja halkaisijaltaan pieniin renkaisiin, jotka varmistavat vetokyvyn ja hyvän pidon.

Vanteet

Oikea pyöräratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko vanne-rengaspaketin valinta voi olla eduksi. Tarjoamme tähän monenlaisia ratkaisuja joista kannattaa kysyä myyjiltämme.

Lisätarvikkeet

Renkaat ja vanteet ovat ensisijaisia komponentteja, jotka pitävät koneet liikkeessä. Niiden asentamista ja huoltamista varten on kuitenkin tärkeää, että oikeat lisävarusteet ovat käsillä.

Asennus- ja huoltotarvikkeita ovat O-renkaat, voiteluaineet, venttiilit ja vannetarvikkeet. Kaikki sopivat vaihteleviin sääolosuhteisiin ja olemme keränneet kaiken yhteen paikkaan.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP