General.BrowserWarning

Entreprenør og Industri

Urakointi ja maansiirto

Maansiirto, rakennus- ja urakointikoneet kattavat laajan valikoiman konetyyppejä sekä erilaisia ajotarkoituksia ja -pintoja. On tärkeää olla tietoinen näistä tekijöistä, jotta voimme tarjota oikean pyöräratkaisun käytettävyyden ja turvallisuuden maksimoimiseksi.
Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa pitämään rakennus- ja teollisuuskoneet liikkeessä.

Katso koko valikoimamme

Kaivinkoneet

Kaivinkoneet toimivat useimmiten rakennustyömailla tai maastossa. Rengasratkaisuja valittaessa tehdään usein kahtiajako 1) Rakennustyömaat, joissa esiintyy usein ulkoisten esineiden aiheuttamia puhkaisuvaurioita ja siksi renkaan kovuudelle ja vakaudelle asetetaan vaatimuksia. 2) Off-road-maasto, jossa rengasratkaisu vaatii suurempaa painepintaa, hyvää pitokuviota ja kestävyyttä mahdollisia puhkeamisvaurioita vastaan.

Maansiirto

Maansiirrossa on usein korkea kuormitusindeksi, suuri nopeus ja suuremmat lämpötilat. Kun oikea pyöräratkaisu on valittava, erotetaan toisistaan 1) Dumpperit, jotka liikkuvat mm. sorakuopilla ja tarvitsevat kovat pyörät, joilla on karkea vetokuvio ja korkea kantavuus. 2) Maankulkuajoneuvot, joissa renkaiden tulee olla kestäviä ja suunniteltu ajoon suurella kuormituksella. Tällöin on myös etua, jos renkaat ovat itsepuhdistuvat.

Pyöräkuormaajat

Kuormaajilla on monia käyttötarkoituksia ja laaja valikoima sovellusalueita. Renkaat valitaan pinnan perusteella, joten 1) alueilla, joilla on suuri puhkeamisriski, suositellaan renkaita, joissa on massiiviset olkapäät, kestävä runko ja erittäin syvä kulutuspinta. 2) Pinnoille, joilla ei ole suurta puhkeamisriskiä, suositellaan yleisrenkaita, joilla on laaja käyttöalue ja hyvä ajomukavuus. 3) Lunta raivattaessa renkaan materiaalin ja rakenteen tulee olla märällä ja liukkaalla tiellä ajoon sopiva.

Urakointi

Lujaa liikkuvat aurauskoneet vaativat renkaalta talviolosuhteisiin sopivat renkaat. Renkaan valmistusmateriaalin tulee olla tarkoituksenmukaista ja sen pintakuvion sellainen, että se toimii jäällä ja lumella. Lukemattomia tunteja kaamoksessa työskentelevä koneurakoitsija arvostaa myös sitä että rengas on ajomukavuudeltaan nykyaikainen ja turvallinen.

Vanteet

Oikea pyöräratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko vanne-rengaspaketin valinta voi olla eduksi. Tarjoamme tähän monenlaisia ratkaisuja joista kannattaa kysyä myyjiltämme.

Lisätarvikkeet

Renkaat ja vanteet ovat ensisijaisia komponentteja, jotka pitävät koneet liikkeessä. Niiden asentamista ja huoltamista varten on kuitenkin tärkeää, että oikeat lisävarusteet ovat käsillä.

Asennus- ja huoltotarvikkeita ovat O-renkaat, voiteluaineet, venttiilit ja vannetarvikkeet. Kaikki sopivat vaihteleviin sääolosuhteisiin ja olemme keränneet kaiken yhteen paikkaan.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP