General.BrowserWarning

Hallinto

NDI Group A/S:ssä hallituksen nimi on One Family Board. Suomessa hallinnon muodostaa neljä liiketoiminnan kannalta tärkeintä työntekijäämme. Heidän vastuullaan on että asiakkaidemme pyörät pyörivät entiseen malliin.

Arto Somero

Toimitusjohtaja NDI Finland Oy

Arto on pitkän linjan kaupankäynnin ammattilainen. Hän on ollut yhtenä tekijänä mm. Alliancen -metsärenkaiden testauksessa pohjoismaisissa olosuhteissa. NDI Finland Oy:n ostettua hänen yrityksensä 2011, oli hän ilmiselvä valinta NDI:n Suomen toimintojen ohjaksiin. Hänen huikea osaamisensa on ollut vahva selkäranka NDI Finlandin menestykselle.

Riitta Kangaskorte

Talouspäällikkö NDI Finland Oy

Riitalta ei ehkä kannata kysyä renkaiden ilmanpaineista tai vanteiden kuormakestävyydestä. Mutta jos numeroista kysytään, häneltä kyllä löytyy vastaus. Taustaa häneltä löytyy tutkimus & kehityspuolelta, teollisuudesta, kaupankäynnistä ja kotimaan lisäksi hänellä on myös kansainvälistä työtaustaa.

Pasi Toppinen

Myyntipäällikkö NDI Finland Oy

Toppisen tuntee kaikki, jotka ovat olleet rengasalalla mukana hiemankin pidempään. Oli sinulla sitten vetosuhteen laskutarve tai tarve jättidiilille, Pasi hoitaa kaupat maaliin niin että kaikille jää hyvä maku ja homma toimii. Suomi on jaettu alueisiin, joissa aluemyyntipäälliköt hoitavat kaikkien tuotesegmenttien kauppaa ja Pasi on heidän tuki ja turva NDI:llä.

Juha Hälli

Logistiikkapäällikkö NDI Finland Oy

Jos ei koko bisnes, niin ainakin tavarat olisivat hukassa ilman logistiikkapäällikköä. Oli kyse sesonkien hulinasta, varastomuutoksista, kokoonpanolinjastojen rakennuksesta.. Juhalta löytyy vastaus ja ratkaisu kaikkeen. Edellä mainittujen lisäksi Juha organisoi lisäksi myös rengas-vannepakettien valmistusta Maskun varastolla ja on tärkeänä konsulttina kyseisten pakettiratkaisujen myynnissä suurasiakkaille.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP