General.BrowserWarning

Person- og varevogn

Henkilö- ja pakettiautot

Ovatko vuosittaiset ajokilometrit suuria lukemia vai rajoittuuko ajot lyhyisiin matkoihin? Vai kuljetetaanko raskaita kuormia? Täältä voit valita laajasta valikoimasta renkaita ja vanteita useissa hinta- ja laatuluokissa, useimpiin tarkoituksiin ja kaikkina vuodenaikoina.

Sekä renkaan kuvio, kumiseos että rakenne on optimoitu vuodenaikaan ja ajotyyliin nähden, ja laaja valikoima sekä teräs- että kevytmetallivanteita auttaa antamaan ajoneuvolle persoonallista tyyliä

Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa pitämään henkilö- ja pakettiautot liikkeessä.

Katso koko valikoimamme

Kesärenkaat

Kesärenkailla suositellaan ajamista yli 7 asteen lämpötiloissa, koska niiden suunnittelu ja materiaalit on optimoitu tätä varten. Pintakuviossa on suhteellisen vähän uria, jotka lisäävät kosketuspintaa tien kanssa ja antavat autolle paremman pidon ja paremman jarrutustehon kesäkuukausina. Suhteellisen korkean kovuuden omaava kumiseos varmistaa hyvät ajo-ominaisuudet, alhaisen vierintävastuksen ja vähäisemmän polttoaineen kulutuksen.

Talvirenkaat

Talvirenkailla on tärkeä rooli liikenneturvallisuudessa. Muotoilu ja kumiseos on optimoitu ajoon lumessa, mutta myös märillä ja kylmillä teillä. Syvät urat varmistavat auton paremman pidon tasaisilla pinnoilla. Pehmeämpi kumiseos varmistaa joustavuuden alhaisissa lämpötiloissa ja siten paremman auton hallinnan. Kaiken kaikkiaan talvirenkaat ovat oikea ratkaisu alle 7 asteen lämpötiloihin.

Perävaunut

Perä- ja asuntovaunut ajavat usein suurella kuormalla, mikä asettaa vaatimuksia renkaiden kantavuudelle. Siksi on tärkeää tietää, että renkaan on oltava perävaunuun tyyppihyväksytty. Huolimatta siitä, että asuntovaunujen, matkailuautojen ja perävaunujen käyttö on vähempää kuin autojen, rengas on edelleen tärkeä tekijä sekä turvallisuuden että ajomukavuuden kannalta.

Teräs- ja kevytmetallivanteet

Vanteilla on tärkeä rooli auton ulkonäössä. Monet ihmiset valitsevat usein alumiinivanteet, jotka voivat antaa autolle erottuvan luonteen lukuisten merkki-, malli- ja pinnoitevaihtoehtojen kautta. Toisille tämä voi olla myös kallis ratkaisu. Kestävämpi ja taloudellisempi vaihtoehto ovat teräsvanteet. Valikoima vaihtelee 12” - 24”, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Lisätarvikkeet

Renkaat ja vanteet ovat tärkeimmät komponentit, jotka pitävät ajoneuvot liikkeessä. Niiden asentamista ja huoltamista varten on kuitenkin tärkeää ottaa valikoimaan myös oikeat asennustarvikkeet.

Asennus- ja kiinnitystarvikkeet kattavat NDI:llä soviterenkaat, TPMS-järjestelmät, tasapainotuspainot ja asennusrasvat.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP