General.BrowserWarning

Havn og Marine

Satamat ja teollisuus

Tuhannet liikkeet kovalla pinnalla ja koneiden intensiivinen käyttö yhdistettynä laitteille asetettuihin korkeisiin turvallisuusvaatimuksiin vaativat rengastoimittajan, joka tietää mitä asiakas tarvitsee.
Katso lisää siitä, kuinka NDI voi auttaa pitämään asvalttikentillä ja halleissa liikkuvat koneet liikkeessä.

Katso koko valikoimamme

Koneet satamissa

Satama-ajoneuvot, kuten konttivaunut, säiliöalukset ja terminaalitraktorit, ovat raskaasti kuormitettuja päivästä iltaan. Tällainen aktiivisuus asettaa suuria vaatimuksia rengasratkaisuille. Ratkaisut on suunniteltava raskaille kuormille ja renkaissa tulee olla kestävä rakenne, joka on valmis päivittäiseen ajoon. Renkaiden tarve satama- ja meriliikenteeseen kattaa kaiken pienistä kiinteistä trukkien renkaista erittäin suuriin traktorien ja urakoitsijoiden renkaisiin.

Vanteet

Oikea pyöräratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko vanne-rengaspaketin valinta voi olla eduksi. Tarjoamme tähän monenlaisia ratkaisuja joista kannattaa kysyä myyjiltämme.

Haarukkatrukit

Haarukkatrukeille on monia käyttökohteita. Käyttökohteista esimerkkinä toimii:

  1. varastot, jossa matalalla pintakuviolla varustetut renkaat antavat pienemmän kääntösäteen vaikuttaen positiivisesti ohjattavuuteen
  2. sisä/ulko-yhdistelmäajo, johon suositellaan umpikumirenkaita kestävyyden lisäämiseksi
  3. epätasainen ulkomaasto, joka vaatii ilmatäytteisiä renkaita, joissa renkaan syvät kulutuspinnat ja materiaali takaavat pitkäikäisyyden ja hyvän ajovakauden

 

Lisätarvikkeet

Renkaat ja vanteet ovat ensisijaisia komponentteja, jotka pitävät koneet liikkeessä. Niiden asentamista ja huoltamista varten on kuitenkin tärkeää, että oikeat lisävarusteet ovat käsillä.

Asennus- ja huoltotarvikkeita ovat O-renkaat, voiteluaineet, venttiilit ja vannetarvikkeet. Kaikki sopivat vaihteleviin sääolosuhteisiin ja olemme keränneet kaiken yhteen paikkaan.

NDI Finland Oy

Kukonkyläntie 197
85310 Sievi

Tarvitsetko apua?

Myynti:
+358 10 3180 289
tilaukset@ndi-fi.com

Reskontra:
+358 10 3180 281
eant@ndi-fi.com

Ma-pe 8:00-16:00

Lisätietoa

Tietosuojakäytäntö

Löydät meidät

Facebook
LinkedIn
YouTube

© 2023 NDI Group A/S

 

WEBSHOP